DAS

DAS este o firmă care oferă servicii de consultanță în construcții și care a fost înființată pentru a sprijini piața imobiliară, cu alte cuvinte de a îmbunătăți marjele de profit și calitatea proiectelor de construcție.

Dorind să avem o creștere constantă și sănătoasă, bazată pe relații de lungă durată în afaceri, considerăm că încrederea, respectare angajamentelor, transparența și profesionalismul sunt principalele valori care duc la obținerea succesului.

Compania nostră are ca scop livrarea proiectelor cu respectarea tuturor cerințelor clienților și ținând cont ca lucrările să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate, planificările și bugetele stabilite.

De asemenea pentru a avea un control mai bun asupra proiectelor și pentru a îndeplini fiecare sarcină cu maxim profesionalism, colaborăm cu arhitecți, ingineri și consultanți talentați din domeniul tehnic sau financiar.

Managementul de Proiect

Managementul de Proiect constă în abilitatea de coordonare a resursele umane, materiale şi financiare pe durata execuţiei proiectului, cu scopul de a atinge obiectivele propuse spre satisfacţia 100% a clientului.

citește mai mult

Managementul Costurilor

Managementul Costurilor se concentrează în primul rând pe menținerea costurilor în limitele bugetului alocat proiectului, prin colaborarea cu inginerii implicați și găsirea modalităților adecvate de optimizare a lor .

citește mai mult

Fit Out Management

Serviciile de Fit Out Management reprezintă planificarea spațiului de birouri, ținând cont de numărul angajaților, de distribuirea lor pe suprafața disponibilă și de cerințele privind utilizarea eficientă a spațiului și a costurilor de dezvoltare ulterioare..

citește mai mult

Consultanța Tehnică

Se ocupă cu asigurarea respectării normelor și a standardelor în construcții, a coordonării și a executării proiectului în cele mai mici amănunte începând cu modul de lucru al resursei umane și terminând cu materialele folosite. 

citește mai mult

Câteva proiecte ale noastre:

 
 
 
Fabrică de procesare a peștelui

Fabrică de procesare a peștelui

Suprafață construită: 2000 m.p.

Servicii de Management al Proiectului & Management al Costurilor

Hală producție structuri metalice

Hală producție structuri metalice

Suprafață construită: 3000 m.p.

Servicii de Management al Proiectului

Unitate de creștere a peștelui

Unitate de creștere a peștelui

Suprafață construită: 4000 m.p.

Servicii de Management al Proiectului & Management al Costurilor

Monitorizarea Proiectului

Monitorizarea Proiectului

Monitorizarea Proiectului sau Monitorizarea de contract este activitatea ce urmarește să stabilească dacă proiectul de construcție se derulează conform contractului încheiat și a planificării inițiale.

Managementul Construcției

Managementul Construcției

Managementul Construcției presupune coordonarea și planificarea tuturor executanților de lucrări, furnizorilor de mărfuri și a specialiștilor implicați.

Planificarea Construcției

Planificarea Construcției

Planificarea și Programarea Construcției reprezintă cea mai importantă responsabilitate a managerului de proiect.

Controlul Calității

Controlul Calității

Controlul Calității constă în reevaluarea periodică a execuției lucrării și a materialelor folosite.

Clădirea Admax